Bulgaria in Europe

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Градът е разположен в централната част на Северна България и възлиза на 210 m надморска височина . Той се намира 242Км североизточно от София и 229км югозападно от град Варна . Градът е разположен в равнините на Стара планина ( Балкан ) , пресечена от река Янтра и нейните притоци . Реката образува зигзаг формация оставяйки зад един хълм в - между си диаметри . Градът е разположен амфитеатрално , което придава на града с промоции архитектурен облик .

С брегова ивица от 354 км по Черно море , България привлича много туристи и купувачи на имоти . Най- популярните области на интерес за купувачите чуждестранна собственост и инвеститори са новопостроените курорти и древните градове по българското Черноморие .

Характерно за българското крайбрежие са дълги прекрасни плажове , спокойно море , на чистата вода и здравословния въздух, на финия златен пясък и естествени дюни , минерални извори , синьо знаме спечелване курорти , ваканционни селища и къмпинги .

Средната температура на въздуха през лятото е около 28В ° C , температура на водата - 25В ° C . Има повече от 240 часа слънце през май и септември и повече от 300 часа през юли и август . Двете международни летища Варна и Бургас се свързва българската Ривиера на света .

България има богата история . Много от посетителите намират време да пътува до много от културните обекти , пръснати из цяла България . Някои от най-важните археологически обекти в Европа се намира в границите на България с нови открития още се правят . В съчетание с богата религиозно наследство на региона , няма недостиг на места за посещение .

Велико Търново в България

тел +359 892778327

stevegrimshaw.sg@gmail.com

Велико Търново

ул."Читалищна"9

Къща за гости Велико Търново

Google Maps